Dank woord..

14 februari 2019 9:00


EHS'85

Het 6e SNS G-jeugdzaalvoetbaltoernooi is weer voorbij.

Wij, van vv EHS’85, kijken terug op een zeer geslaagd toernooi. De spelers hebben goed voetbal laten zien en gestreden tot de laatste minuut.
De vele toeschouwers die aanwezig waren hebben 5 top teams zien voetballen: G voetballers van EHS’85, FC Klazienaveen, Asser Boys, Kids United en Blauw wit’34.
Onder de vele toeschouwers waren enkele sponsoren, waaronder hoofdsponsor Bert Everts van de SNS bank. Zonder sponsoren is het niet meer mogelijk om een toernooi als deze te organiseren, daarom willen wij graag bij deze alle sponsoren bedanken voor hun medewerking. We kunnen ze niet allemaal benoemen, maar snackbar ‘t Middelpunt in Emmer Compascuum, snackbar De Drie Musketiers in Ter Apel, Autorijschool Blonk, Albert Heijn Emmen en Jumbo Emmerhout willen we bij deze graag even vermelden. Natuurlijk ook een bedankje voor de scheidsrechters Lammert Bouwers en Henk Smit, de speaker van vanmiddag Rolf Timmer (met zijn assistent Hendrik), het manusje van alles en EHBO-er Aaldert, Rianne die de teams heeft ontvangen en begeleid, Rianne en Roelie die de verloting in goede banen hebben geleid en natuurlijk de kantinemedewerkers. Top, bedankt voor jullie inzet!
Naast deze mensen waren er ook nog Annemieke, Erik van Loon, Alie Veldman, Nienke (buurtsportcoach), Eric van Oosterhout, de begeleiders van G-voetbal Bargeres Roelie en Marty en de fotografen Martin en Henk. Simone FM was de gehele dag aanwezig en verzorgde een live uitzending vanuit een dubbeldekker die voor de sporthal stond geparkeerd. Dus daarom een speciaal woord van dank aan Patrick die de interviews verzorgde, technicus Ben, en Bert die zorgde voor de sfeerimpressies live vanuit de sporthal.
Tot slot natuurlijk degenen die de opening hebben verricht, René van der Weide (Wethouder afd. Sport) en Ben Haverkort (commercieel directeur FC Emmen).
Helaas kregen we ook een aantal afzeggingen, waaronder Gijs, Hugo en Ellen. De enige smet op deze fantastische dag was eigenlijk de afwezigheid van de KNVB. Ondanks dat onze nationale voetbalbond zich de laatste jaren sterk maakt voor het G-voetbal, bleek het toch een te grote moeite om een afgevaardigde te sturen naar ons evenement.
Tot slot wil ik namens de organisatie van EHS’85 zeggen ‘DANK JULLIE WEL’, voor een ieder die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om de G voetballers een geweldige dag te bezorgen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!