Drents Verbond All Star Team

16 juni 2019 20:15


Emmen

Emmen – Op donderdag 27 juni om 19:00 is het zover. Dan vertegenwoordigt Frenk Veldwijk EHS’85 in het Drents Verbond All Star Team. Samen met spelers van andere Drents Verbond verenigingen wordt er op het sportpark van SVBO gestreden tegen FC Emmen. Jij komt Frenk toch ook aanmoedigen?

 

Frenk kijkt uit naar de confrontatie. Het maakt hem trots dat hij juist is opgenomen in de selectie van trainer Marc Hegeman samen met 21 andere spelers. Terwijl Frenk voorzichtig is met uitspraken doen over het eindresultaat, hoopt hij vooral dat er heel veel publiek afkomt. “Spelen voor veel publiek geeft je extra energie. Extra energie die je net kan gebruiken om een goed resultaat neer te zetten tegen FC Emmen,” aldus Frenk Veldwijk.

 

Vanaf 18:00 uur is het sportpark van SVBO geopend voor publiek. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €4,-. Vanaf 12 jaar betaalt men €8,-. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan het Drents Verbond voor het bekostigen van verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor de amateurverenigingen in de regio.

 

Frenk rekent op jullie komst!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!