EHS'85 sluit trainingsweekend af met gelijkspel - EHS'85

EHS'85 sluit trainingsweekend af met gelijkspel

FC Ter Apel '96 1

0 - 0

EHS'85 1

Competitie

Mannen, 1, Groep 3 08

Datum

10 september 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

De spelers van EHS' nieuwe trainer Cor Lubach zijn afgelopen weekend onderworpen aan een stevig trainingsweekend. Vrijdagavond werd er getraind, met aansluitend een bescheiden feestje voor de selectie. Desondanks werd de selectie zaterdagochtend om 08.15 uur alweer verwacht in de kantine voor een ontbijt. Daarna werd er getraind en geluncht.

 

's Middags stond er een speciale activiteit op het programma. In drie groepen ging de selectie lopend van Sportpark de Weergang in Emmerschans richting Garuda Gym in Emmen. Elk team had een bal mee en moest in zo min mogelijk schoten aankomen bij de sportschool aan de Verlengde Spoorstraat. Bij de Garuda Gym kreeg de EHS-selectie een cursus in het beheersen van de ademhaling na een flinke inspanning. Onder de bezielende leiding van sensei Albert Lubach werd het een leuke en leerzame middag.

 

De zondag begon wederom met een ontbijt, waarna er voor het tweede elftal een wedstrijd op het programma stond. Daarna ging de 1e selectie lunchen en toewerken naar de bekerwedstrijd tegen FC Ter Apel '96.

 

Niet alleen de Schanskers hadden een trainingsweekend gehad. Dit was ook bij Ter Apel het geval.  Wat dat betreft stonden de teams dus weer gelijk. Het werd uiteindelijk ook een doelpuntloos gelijkspel. EHS'85 begon fel en had verdedigend de zaakjes goed op orde. In een iets gewijzigde formatie speelden Frenk Veldwijk en Wouter Smit controlerend op het middenveld. EHS kon door het enorme voetballende vermogen van deze twee middenvelders een aantal keer de spitsen en vleugelspelers goed aan het werk zetten. Richard Fuhler kwam 1 op 1 met de Ter Apeler keeper en Mark Linneman schoot zo hard op de lat, dat het doel bijna uit de grond kwam. Helaas geen goals.

 

De laatste 20 minuten kreeg EHS het nog wel even moeilijk maar de Schansker-defensie inclusief keeper Jesper Katoen hield stand. Ondanks de uitslag speelde EHS'85 een verdienstelijke wedstrijd tegen derdeklasser FC Ter Apel '96.  'De jongens hebben karakter getoond na zo'n zwaar weekend', zo zei trainer Lubach na afloop. 'Met dit karakter en deze instelling kunnen wij een heel eind komen dit seizoen!'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!